Ну яка ж смакота! Готується швидко, із найпростіших та недорогих інгредієнтів. Таку закуску з перців подаю як на святковий стіл, так і просто у будні. Усі, хто пробує просять рецепт. Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Форму для запікання застеляємо пергаментним папером і викладаємо солодкі перці. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Дістаємо форму з духовки, перевертаємо перці на інший бік і запікаємо ще 20 хвилин при 200 градусах.
Часник дрібно нарізаємо та викладаємо у глибоку чашку.
Вливаємо оливкову олію та оцет 6%. Додаємо сіль, мелений перець та цукровий пісок. Все добре розмішуємо.
З готових перців зчищаємо шкірку, прибираємо серцевину, нарізаємо смужками і перекладаємо чашку до маринаду.
Гострий перець нарізаємо кільцями та викладаємо у чашку. Все добре розмішуємо. Тримаємо в холодильнику одну годину.
При подачі посипаємо дрібно нарізаною петрушкою.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…