На цей раз пропоную вам приготувати ці смачні пончики на сніданок або перекус. Адже готуються вони дуже швидко і просто з найпростіших продуктів. За рахунок яблук вони виходять дуже ніжними.
Інгредієнти:
Приготування:
До теплого кефіру додаємо яйце, сіль та цукор. Перемішуємо вінчиком чи вилкою.
Від загальної маси борошна беремо одну столову ложку, додаємо до неї одну чайну ложку соди без гірки та добре перемішуємо продукти.
Тепер всипаємо все борошно, що залишилося, в яєчну суміш і добре перемішуємо ложкою або лопаткою. Виходить досить густе тісто, як на оладки.
Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо на дрібні кубики.
Тепер до тіста додаємо борошно з содою і добре перемішуємо.
Додаємо яблука до тіста. Перемішуємо продукти лопаткою. Даємо тісту постояти хвилин 10-15. Тісто більше не перемішуємо.
А поки що, в ківш наливаємо достатньо кількість олії і добре її розігріваємо. Використовуючи дві чайні ложки, викладаємо акуратно тісто в олію. При необхідності перевертаємо пончики вилкою.
Обсмажуємо яблучні пончики на вогні трохи нижче від середнього до золотистого кольору, періодично їх перевертаючи. Якщо вогонь буде меншим, то пончики вберуть занадто багато олії. А якщо вище – то вони не встигнуть пропікатися усередині.
Готові пончики викладаємо спочатку на паперовий рушник, щоб він увібрав надлишки олії.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…