Нове

З’їли миттєво, навіть охолонути не встигли: незвичайні пиріжки з м’ясною начинкою

Сьогодні хочу з Вами поділитися рецептом незвичайних пиріжків із м’ясною начинкою. Виходять ароматними, м’якими та дуже смачними! Готуються легко, із простих продуктів.

Інгредієнти:

  • Молоко – 250 мілілітрів
  • Цукор – 1,5 столової ложки
  • Дріжджі – 7 г
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Борошно – 500 г
  • Яйце – 1 штука
  • Рослинна олія – 120 мілілітрів

Начинка

  • Куряча грудка – 300 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Чорний мелений перець – до смаку
  • Вода – 2 столові ложки
  • Кунжут – для прикраси

Приготування:

У тарілку наливаємо молоко, всипаємо цукровий пісок, сухі дріжджі і добре перемішуємо. Залишаємо на 10 хв. Потім всипаємо сіль, яєчний білок і олію і все перемішуємо.

Додаємо борошно, і замішуємо тісто руками. Накриваємо рушником і залишаємо на годину.

Курячі грудки і цибулю пропускаємо через м’ясорубку і кладемо в тарілку. Всипаємо сіль, чорний перець, вливаємо воду і добре перемішуємо.

З тіста формуємо невеликі кульки та накриваємо рушником (щоб не завітрелися). З кульок формуємо коржики.

Викладаємо начинку та защипуємо краї, формуємо трикутник.

Викладаємо на лист з пергаментним папером і змащуємо збитим жовтком з молоком.

Зверху посипаємо кунжутом, випікаємо при 180 градусах – 30-35 хв.

Смачного!

Нове

Популярне