Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом печива з гарбуза, яке подобається мені за простоту та швидкість приготування, за смак, аромат, м’якість.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску розбиваємо яйце, додаємо 150 г цукру, 120 г розтопленого і повністю остиглого вершкового масла. Перемішуємо віночком до однорідності та додаємо 160 г гарбузового пюре. Розмішуємо.
Висипаємо в тісто 12 г розпушувача, 0,5 ч. л. меленої кориці та частинами вводимо 350 г просіяного борошна. Замішуємо м’яке тісто за допомогою лопатки.
Додаємо в тісто шоколадні крапельки, перемішуємо і ставимо тісто в холодильник на 15 хвилин.
Далі змащуємо руки олією, відщипуємо невеликий шматочок тіста і скачуємо його в кульку.
Кульки за розміром можна зробити будь-які, але від їх розміру і залежатиме час випікання.
Перекладаємо заготовки на лист або плоску форму, застелену папером для випікання на певній відстані один від одного, оскільки печиво добре збільшиться у розмірі.
Ставимо випікатися в нагріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Після випікання даємо охолонути і посипаємо зверху цукровою пудрою. Але втриматися і не скуштувати гаряче печиво – вкрай складно, бо смачний аромат наповнює всю кухню.
Замість шоколаду можна покласти цедру апельсина, лимона чи подрібнені горішки.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…