У мене завжди в холодильнику є пачка сиру – печу найсмачніше сирне печиво до чаю!
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдо розбиваємо яйце, додаємо солі, ванільного цукру, білого цукру та перемішуємо вінчиком.
Додаємо кефір, олії, сиру та з’єднуємо продукти вилкою.
Всипаємо пшеничного борошна, харчову соду і перемішуємо.
Скочуємо в «ковбаску» і розрізаємо на невеликі шматки (у мене вийшло 13 штук).
З шматків скочуємо джгутики і загортаємо краї одночасно до центру.
У білий цукор додаємо корицю та змішуємо. Обвалюємо печиво однією стороною і кладемо на лист з пергаментом. Запікаємо 15-20 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…