У мене завжди в холодильнику є пачка сиру – печу найсмачніше сирне печиво до чаю!
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдо розбиваємо яйце, додаємо солі, ванільного цукру, білого цукру та перемішуємо вінчиком.
Додаємо кефір, олії, сиру та з’єднуємо продукти вилкою.
Всипаємо пшеничного борошна, харчову соду і перемішуємо.
Скочуємо в «ковбаску» і розрізаємо на невеликі шматки (у мене вийшло 13 штук).
З шматків скочуємо джгутики і загортаємо краї одночасно до центру.
У білий цукор додаємо корицю та змішуємо. Обвалюємо печиво однією стороною і кладемо на лист з пергаментом. Запікаємо 15-20 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…