Рецепти

З пачки сиру та яйця – в магазині таке не купити: найсмачніше сирне печиво до чаювання

У мене завжди в холодильнику є пачка сиру – печу найсмачніше сирне печиво до чаю!

Інгредієнти:

  • Яйця – 1 штука
  • Сіль – щіпка
  • Цукор – 30 г
  • Ванільний цукор – 1 столова ложка
  • Кефір або сметана – 50 мілілітрів
  • Рослинна олія – 30 мілілітрів
  • Сир – 200 г
  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Сода харчова – 1 чайна ложка
  • Цукор + кориця – за бажанням

Приготування:

У блюдо розбиваємо яйце, додаємо солі, ванільного цукру, білого цукру та перемішуємо вінчиком.

Додаємо кефір, олії, сиру та з’єднуємо продукти вилкою.

Всипаємо пшеничного борошна, харчову соду і перемішуємо.

Скочуємо в «ковбаску» і розрізаємо на невеликі шматки (у мене вийшло 13 штук).

З шматків скочуємо джгутики і загортаємо краї одночасно до центру.

У білий цукор додаємо корицю та змішуємо. Обвалюємо печиво однією стороною і кладемо на лист з пергаментом. Запікаємо 15-20 хвилин, при температурі 180 градусів.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…