У мене завжди в холодильнику є пачка сиру – печу найсмачніше сирне печиво до чаю!
Інгредієнти:
- Яйця – 1 штука
- Сіль – щіпка
- Цукор – 30 г
- Ванільний цукор – 1 столова ложка
- Кефір або сметана – 50 мілілітрів
- Рослинна олія – 30 мілілітрів
- Сир – 200 г
- Борошно пшеничне – 250 г
- Сода харчова – 1 чайна ложка
- Цукор + кориця – за бажанням
Приготування:
У блюдо розбиваємо яйце, додаємо солі, ванільного цукру, білого цукру та перемішуємо вінчиком.
Додаємо кефір, олії, сиру та з’єднуємо продукти вилкою.
Всипаємо пшеничного борошна, харчову соду і перемішуємо.
Скочуємо в «ковбаску» і розрізаємо на невеликі шматки (у мене вийшло 13 штук).
З шматків скочуємо джгутики і загортаємо краї одночасно до центру.
У білий цукор додаємо корицю та змішуємо. Обвалюємо печиво однією стороною і кладемо на лист з пергаментом. Запікаємо 15-20 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!