Коли вдома є яйце, трохи йогурту готую до чаю неймовірну смакоту! Незвичайне печиво із звичайнісіньких продуктів. Готується без духовки і без метушні. Обов’язково спробуйте дуже рекомендую.
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність розбиваємо яйце, всипаємо цукор, додаємо олію, солі, ванільного цукру, простий йогурт і ретельно змішуємо.
Борошно перемішуємо з розпушувачем і висипаємо до рідкої суміші. Ретельно змішуємо, замісивши тісто.
Скочуємо за допомогою качалки в коло і вирізаємо кола.
Складаємо кола навпіл і ще раз навпіл.
Викладаємо печиво в розігріту сковороду з олією. Смажимо з усіх боків до золотистого кольору.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…