В своєму інстаграмі відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів своїм підписникам, чим він рекомендує замінювати в стравах сіль у випадку її відсутності.
Слід зазначити, що через зупинку підприємства “Артемсіль” в українських магазинах з прилавків зникла сіль. Тож, питання відсутності солі стало дуже турбувати українців.
Насамперед Євген Клопотенко радить поступово зменшувати використання собі. Він зазначає, що з часом смакові рецептори почнуть привикати до меншої кількості солі в стравах. Таким чином можна відмовитися від солі взагалі. Кулінар заявляє, що це навіть дуже корисно.
Також, шеф-кухар рекомендує додавати в їжу продукти, які вже є солоними. Зокрема, можна використовувати соєвий соус чи солоні горішки. Також підійде солений сир або оселедець.
“Якщо є розсіл з минулорічних огірків або помідорів, то додайте трохи у борщ, і це зробить його солоним” – поділився Євген Клопотенко.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…