Виходить ситно, незвично і смачно! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки та перекладаємо в миску. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем, паприкою та додаємо соєвий соус. Вливаємо лимонний сік, оливкову олію і добре все перемішуємо. Залишаємо на 15 хвилин.
На розігріту сковорідку з олією викладаємо підготовлену яловичину і обсмажуємо до готовності.
Солодкий перець нарізаємо соломкою та викладаємо в сковороду до м’яса.
Викладаємо зелену квасолю, перемішуємо та обсмажуємо близько семи хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…