Рецепти

Яловичина зі стручковою квасолею та перцем на сковороді: смачна вечеря для всієї сім’ї

Виходить ситно, незвично і смачно! Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 г
  • Чорний перець та сіль – за смаком
  • Паприка – до смаку
  • Соєвий соус – 2-3 столові ложки
  • Лимонний сік – 1 столова ложка
  • Оливкова олія – 1 столова ложка
  • Солодкий перець – 1/2 штуки
  • Зелена квасоля – 200 г

Приготування:

Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки та перекладаємо в миску. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем, паприкою та додаємо соєвий соус. Вливаємо лимонний сік, оливкову олію і добре все перемішуємо. Залишаємо на 15 хвилин.

На розігріту сковорідку з олією викладаємо підготовлену яловичину і обсмажуємо до готовності.

Солодкий перець нарізаємо соломкою та викладаємо в сковороду до м’яса.

Викладаємо зелену квасолю, перемішуємо та обсмажуємо близько семи хвилин.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…