Виходить ситно, незвично і смачно! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки та перекладаємо в миску. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем, паприкою та додаємо соєвий соус. Вливаємо лимонний сік, оливкову олію і добре все перемішуємо. Залишаємо на 15 хвилин.
На розігріту сковорідку з олією викладаємо підготовлену яловичину і обсмажуємо до готовності.
Солодкий перець нарізаємо соломкою та викладаємо в сковороду до м’яса.
Викладаємо зелену квасолю, перемішуємо та обсмажуємо близько семи хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…