Нове

Яловичина зі стручковою квасолею та перцем на сковороді: смачна вечеря для всієї сім’ї

Виходить ситно, незвично і смачно! Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 г
  • Чорний перець та сіль – за смаком
  • Паприка – до смаку
  • Соєвий соус – 2-3 столові ложки
  • Лимонний сік – 1 столова ложка
  • Оливкова олія – 1 столова ложка
  • Солодкий перець – 1/2 штуки
  • Зелена квасоля – 200 г

Приготування:

Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки та перекладаємо в миску. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем, паприкою та додаємо соєвий соус. Вливаємо лимонний сік, оливкову олію і добре все перемішуємо. Залишаємо на 15 хвилин.

На розігріту сковорідку з олією викладаємо підготовлену яловичину і обсмажуємо до готовності.

Солодкий перець нарізаємо соломкою та викладаємо в сковороду до м’яса.

Викладаємо зелену квасолю, перемішуємо та обсмажуємо близько семи хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне