Виходить ситно, незвично і смачно! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Яловичина – 400 г
- Чорний перець та сіль – за смаком
- Паприка – до смаку
- Соєвий соус – 2-3 столові ложки
- Лимонний сік – 1 столова ложка
- Оливкова олія – 1 столова ложка
- Солодкий перець – 1/2 штуки
- Зелена квасоля – 200 г
Приготування:
Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки та перекладаємо в миску. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем, паприкою та додаємо соєвий соус. Вливаємо лимонний сік, оливкову олію і добре все перемішуємо. Залишаємо на 15 хвилин.
На розігріту сковорідку з олією викладаємо підготовлену яловичину і обсмажуємо до готовності.
Солодкий перець нарізаємо соломкою та викладаємо в сковороду до м’яса.
Викладаємо зелену квасолю, перемішуємо та обсмажуємо близько семи хвилин.
Смачного!