Приготоване правильним чином м’ясо здатне не тільки вгамувати голод, але й чудово поєднуватися з будь-яким гарніром. Яловичина за рецептом виходить дуже ніжна і зовсім не гостра, незважаючи на гірчицю в складі страви. Якщо вам не вистачає гостроти – просто додайте перець.
Інгредієнти:
Приготування:
Яловичину вимити та обсушити. Нарізати м’ясо слід або соломкою або кубиками.
У сковорідці з товстим дном потрібно розігріти столову ложку олії та помістити м’ясо для смаження. На сильному вогні м’ясо слід обсмажити до рум’яної скоринки.
Цибулину очистити та нарізати півкільцями. Тепер, коли м’ясо підрум’янилося, цибулю слід додати на сковороду та продовжити смаження.
Через 2 хвилини після додавання цибулі до сковороди потрібно влити кип’ячену воду.
За смаком додайте до м’яса сіль та перець. Далі накрийте сковороду та залиште м’ясо приблизно на годину на маленькому вогні.
У мисці з’єднайте невелику кількість води та борошно. Добре перемішайте за допомогою вінчика, щоб не було грудочок.
Гірчицю потрібно взяти звичайну. Додайте її в миску та перемішайте.
Останньою додайте сметану і добре перемішайте соус. Якщо потрібно, відкоригуйте кількість солі.
Коли м’ясо буде готове, до сковороди влийте соус і потримайте страву на вогні 3 хвилини.
На стіл можете подавати з будь-яким гарніром, наприклад, картоплею чи спагеті. Відмінно доповнять страву та будь-які овочі.
Смачного!ве
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…