У цій статті я розповім про ще один варіант швидкого приготування сніданку на основі яєць і лаваша.
Інгредієнти:
Приготування:
Лаваш із яйцями за цим рецептом можна готувати на сніданок або перекус досить часто. Тому що ця страва, як бутерброди, ніколи не набридає.
Яйця збиваю із сіллю.
Сковороду змащую олією, розігріваю її. Наливаю в сковороду 1/4 частину яєчної маси і рівномірно розподіляю по поверхні сковороди вилкою.
Далі кладу на яєчну масу лист лаваша (лаваш я вирізаю по колу за допомогою тарілки). Потім кладу на лаваш ковбасну нарізку і далі посипаю ковбасу твердим сиром, натертим на дрібній тертці.
Далі кладу ще один лист лаваша і потім кладу на нього кружечки помідорів. Знову посипаю помідори сиром.
Потім кладу ще один лист лаваша, кладу ковбасну нарізку і додаю трохи сиру.
Накриваю майбутній “пиріг” останнім листом лаваша і заливаю його яєчною масою, що залишилася. Яйця повинні повністю покрити лаваш. Розподіляю масу за допомогою виделки. Накриваю сковороду кришкою та смажу лаваш із начинкою на середньому вогні 5 хвилин.
За допомогою великої тарілки перевертаю лаваш на інший бік і смажу з другого боку ще 5 хвилин під кришкою.
Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…