У цій статті я розповім про ще один варіант швидкого приготування сніданку на основі яєць і лаваша.
Інгредієнти:
Приготування:
Лаваш із яйцями за цим рецептом можна готувати на сніданок або перекус досить часто. Тому що ця страва, як бутерброди, ніколи не набридає.
Яйця збиваю із сіллю.
Сковороду змащую олією, розігріваю її. Наливаю в сковороду 1/4 частину яєчної маси і рівномірно розподіляю по поверхні сковороди вилкою.
Далі кладу на яєчну масу лист лаваша (лаваш я вирізаю по колу за допомогою тарілки). Потім кладу на лаваш ковбасну нарізку і далі посипаю ковбасу твердим сиром, натертим на дрібній тертці.
Далі кладу ще один лист лаваша і потім кладу на нього кружечки помідорів. Знову посипаю помідори сиром.
Потім кладу ще один лист лаваша, кладу ковбасну нарізку і додаю трохи сиру.
Накриваю майбутній “пиріг” останнім листом лаваша і заливаю його яєчною масою, що залишилася. Яйця повинні повністю покрити лаваш. Розподіляю масу за допомогою виделки. Накриваю сковороду кришкою та смажу лаваш із начинкою на середньому вогні 5 хвилин.
За допомогою великої тарілки перевертаю лаваш на інший бік і смажу з другого боку ще 5 хвилин під кришкою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…