Відбивні у цибульному клярі. Це не просто смачні відбивні, а супер смачні відбивні. Все завдяки цибульному кляру, до речі, в такому клярі я смажу не тільки курячу грудку, а й рибу.
Інгредієнти:
Для цибульного кляру:
Приготування:
Курячі грудки наріжемо на порційні шматочки, відбиваємо з двох сторін, солимо і перчимо на смак
Приготуємо цибульний кляр. Очистимо дві цибулини та подрібнимо в блендері. Додамо до подрібненої цибулі 3 ст.л сметани і 3 ст.л ложки майонезу, пробиваємо ще раз, до кашкоподібної консистенції.
Переливаємо в миску, розбиваємо 2 яйця, перемішуємо вінчиком. Додаємо сіль, чорний перець. борошно 3 ст. ложки, вагою 100 г і ще раз добре перемішуємо до однорідності. кляр готовий.
У сковороду наливаємо олію, опускаємо м’ясо в кляр, перемішуємо, беремо по шматочку і кладемо на розігріту сковороду
Смажимо під кришкою на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Так смажимо все м’ясо.
Подаємо гарячим, можна доповнити будь-яким гарніром. М’ясо виходить соковитим, кляр ароматний, просто смакота.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…