Відбивні у цибульному клярі. Це не просто смачні відбивні, а супер смачні відбивні. Все завдяки цибульному кляру, до речі, в такому клярі я смажу не тільки курячу грудку, а й рибу.
Інгредієнти:
Для цибульного кляру:
Приготування:
Курячі грудки наріжемо на порційні шматочки, відбиваємо з двох сторін, солимо і перчимо на смак
Приготуємо цибульний кляр. Очистимо дві цибулини та подрібнимо в блендері. Додамо до подрібненої цибулі 3 ст.л сметани і 3 ст.л ложки майонезу, пробиваємо ще раз, до кашкоподібної консистенції.
Переливаємо в миску, розбиваємо 2 яйця, перемішуємо вінчиком. Додаємо сіль, чорний перець. борошно 3 ст. ложки, вагою 100 г і ще раз добре перемішуємо до однорідності. кляр готовий.
У сковороду наливаємо олію, опускаємо м’ясо в кляр, перемішуємо, беремо по шматочку і кладемо на розігріту сковороду
Смажимо під кришкою на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Так смажимо все м’ясо.
Подаємо гарячим, можна доповнити будь-яким гарніром. М’ясо виходить соковитим, кляр ароматний, просто смакота.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…