Курячі гомілки виходять дуже смачні, м’які, ніжні із приємним хлібним ароматом! Під час приготування алкоголь зникає, тому курка у пиві, тушкована на сковороді, підходить і для дитячого харчування. Чудовий рецепт! Обов’язково спробуйте приготувати – результат вас приємно здивує!
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі ніжки промиваємо, обсушуємо та робимо надрізи з двох сторін. Перекладаємо в миску, додаємо сіль, чорний перець, паприку, часник та олію.
Натираємо ніжки з двох сторін, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо маринуватися на 1-2 години.
На сковорідку наливаємо олію, розігріваємо її. Викладаємо ніжки, обсмажуємо їх із двох боків до золотистої скоринки і перекладаємо на тарілку.
Додаємо ще олію і обсмажуємо цибулю пару хвилин. Викладаємо курячі гомілки на сковорідку та заливаємо курку пивом.
Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо курку 30 хвилин. Під час готування кілька разів поливаємо курку маринадом.
Подаємо таке м’ясо з улюбленим гарніром: картопля, рис, макарони чи гречка.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…