Рецепти

Як приготувати курячі оладки на сковороді

Курячі оладки – рецепт ідеальний для сніданку. Вам знадобляться лише кілька продуктів – курячий фарш, цибуля, яйце і трохи борошна. Плюс пів години часу — і на столі у вас ніжні рум’яні оладки, смачні та ситні. Звучить заманливо? Коли ви спробуєте їх — вам це сподобається ще більше!

Інгредієнти:

  • 300 г курячого філе;
  • 1 цибулина;
  • 3 ст. ложки майонезу;
  • 1 яйце;
  • 3 ст. ложки борошна;
  • 2 ст. ложки рослинної олії;
  • сіль за смаком;
  • чорний перець – за смаком.

Приготування:

Наріжте курячі грудки і покладіть у блендер. Очистіть і наріжте цибулю кубиками і додайте до грудок. Приправте перцем і подрібніть до однорідної маси.

Вмішайте у фарш яйце.

Додати борошно, майонез (або сметану) і сіль, все перемішайте.

Розігрійте олію у сковороді. Викладіть столові ложки курячої суміші на сковороду. На середньому вогні обсмажте з кожного боку до золотистого кольору, накривши кришкою.

Коли оладки будуть готові, викладіть їх на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Подавайте курячі оладки гарячими та зі сметаною.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…