Нове

Яйця в булочках: оригінальний та дуже смачний сніданок

Навіть звичайні страви із простих продуктів можна приготувати та подати оригінально. Для салатів використовую тарталетки з тостового хліба та лаваша, листя хрусткого салату. Для подачі гарячих страв чудово підходять чаші з листкового тіста, булочки, гарні глиняні горщики або форми. Сьогодні будуть яйця у булочках у духовці. Такий сніданок виходить не лише смачним, а й дуже гарним. Готується він легко, з простих продуктів та варіантів можна вигадати безліч. Головна особливість страви – невеликі булочки, які після запікання надають прекрасного хрускоту, чудового аромату та смаку.

Інгредієнти:

  • 3 шт. булочок
  • 3 курячі яйця (великі)
  • 3 скибочки ковбаси
  • 30 г напівтвердого сиру
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

Для приготування беру невеликі булочки діаметром близько 12 см.

У булочок зрізаємо невеликі кришки та виймаємо м’якуш.

Тонкі скибочки ковбаси вставляємо всередину булочок. Можна брати будь-які ковбасні вироби та просто нарізати їх на кубики.

Додаємо в булочки яйця, трохи солимо і перчимо.

Сир подрібнюємо на великій тертці та посипаємо зверху.

Заповнені булочки обертаємо фольгою, яйця із сиром не закриваємо. Разом із кришками перекладаємо у форму та запікаємо при 180 градусах. Для кришечок буде достатньо кілька хвилин, виймаємо їх. Яйця продовжуємо запікати 20 хвилин.

Потім розкриваємо фольгу і готуємо ще близько 5 хвилин, поки жовток не стане щільним. Час запікання може бути трохи меншим або більшим. Залежить від розміру яєць та їхньої початкової температури.

Готові яйця в булочках посипаємо зеленню і відразу подаємо на стіл зі свіжими овочами. Сніданок виходить хрусткий, оригінальний, красивий і дуже смачний.

Смачного!!!

Нове

Популярне