Нове

Яблучний Рулет. Дуже простий рецепт смачного рулету

Сьогодні приготуємо дуже смачний бісквітний рулет з яблуками. Цей яблучний рулет моя любов, готувала його не раз. Яблучний рулет виходить повітряним, смачним і соковитим.

Інгредієнти:

  • яйця курячі – 4 шт.
  • цукор – 130 г
  • яблука – 600 г
  • кориця – 1 щіпка
  • борошно – 130 г

Приготування:

  • Яблука миємо, очищаємо від шкірки, прибираємо серединку і тремо на дрібній тертці і зливаємо зайву воду.
  • До яблук додаємо корицю і цукор. Перемішуємо.
  • Починаємо збивати яйця. Збиваємо 2 хвилини до появи піни.
  • Потім поступово додаємо цукор не перестаючи збивати. Збиваємо ще 5-7 хвилин. Маса повинна добре збільшитися в обсязі і посвітліти.
  • Далі просіваємо борошно частинами і акуратно перемішуємо лопаткою знизу в верх. Довго не заважаємо, просто з’єднуємо всі інгредієнти.
  • Деко застилаємо пергаментом і викладаємо начинку. Трохи відступаємо від країв.
  • На начинку викладаємо тісто і рівномірно розподіляємо. Тісто має трохи заходити за краї начинки. Відправляємо запікатися в розігрітій духовці до 180 С на 15 хвилин.
  • Готовий бісквіт перевертаємо, прибираємо пергамент і поки він ще гарячий звертаємо в рулет.
  • Замотати можна в рушник або пергамент. Ми залишаємо до повного охолодження.
  • Рулет прикрашаємо за бажанням. Я посипала пудрою і полила розтопленим шоколадом.
  • Готовий рулет подаємо до столу і насолоджуємося чаюванням.

Смачного!

Також читайте: ДОМАШНІ ВАФЛІ НА СКОВОРОДІ ЗІ ЗГУЩЕНИМ МОЛОКОМ. ГОТУЄМО ВАФЛІ БЕЗ ВАФЕЛЬНИЦІ

Нове

Популярне