Сьогодні приготуємо дуже смачний бісквітний рулет з яблуками. Цей яблучний рулет моя любов, готувала його не раз. Яблучний рулет виходить повітряним, смачним і соковитим.
Інгредієнти:
- яйця курячі – 4 шт.
- цукор – 130 г
- яблука – 600 г
- кориця – 1 щіпка
- борошно – 130 г
Приготування:
- Яблука миємо, очищаємо від шкірки, прибираємо серединку і тремо на дрібній тертці і зливаємо зайву воду.
- До яблук додаємо корицю і цукор. Перемішуємо.
- Починаємо збивати яйця. Збиваємо 2 хвилини до появи піни.
- Потім поступово додаємо цукор не перестаючи збивати. Збиваємо ще 5-7 хвилин. Маса повинна добре збільшитися в обсязі і посвітліти.
- Далі просіваємо борошно частинами і акуратно перемішуємо лопаткою знизу в верх. Довго не заважаємо, просто з’єднуємо всі інгредієнти.
- Деко застилаємо пергаментом і викладаємо начинку. Трохи відступаємо від країв.
- На начинку викладаємо тісто і рівномірно розподіляємо. Тісто має трохи заходити за краї начинки. Відправляємо запікатися в розігрітій духовці до 180 С на 15 хвилин.
- Готовий бісквіт перевертаємо, прибираємо пергамент і поки він ще гарячий звертаємо в рулет.
- Замотати можна в рушник або пергамент. Ми залишаємо до повного охолодження.
- Рулет прикрашаємо за бажанням. Я посипала пудрою і полила розтопленим шоколадом.
- Готовий рулет подаємо до столу і насолоджуємося чаюванням.
Смачного!
Також читайте: ДОМАШНІ ВАФЛІ НА СКОВОРОДІ ЗІ ЗГУЩЕНИМ МОЛОКОМ. ГОТУЄМО ВАФЛІ БЕЗ ВАФЕЛЬНИЦІ