Пишний, ніжний, запашний бісквітний пиріг з яблуками. Простий у приготуванні та дуже смачний!
Інгредієнти:
Приготування:
З’єднайте яйця з цукром, щіпкою солі та ванільним цукром. Збийте на високій швидкості міксера до пишності. Маса має побіліти і збільшитися в обсязі.
Частинами, акуратно перемішуючи знизу вгору, введіть борошно, змішане з розпушувачем. Готове тісто має вийти ніжним та повітряним.
На дно форми для запікання рівним шаром покладіть шматочки яблук. (дно форми застелити пергаментом, боки змастити олією та присипати борошном). За бажання яблука можна перемішати з невеликою кількістю кориці.
Зверху рівномірно залийте яблука тістом і відразу поставте в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.
Випікайте 35-45 хвилин (перші 30 хвилин готовності дверцята духовки відчиняти не потрібно, інакше бісквіт опаде). Час випікання у всіх буде різним. Готовність завжди можна перевірити дерев’яною шпажкою або зубочисткою.
Готовому пирогу дайте охолонути у формі хвилин 10, потім вийміть і переверніть, щоб яблука були зверху. Потім повністю охолодіть за кімнатної температури. Верх остиглого пирога можна присипати цукровою пудрою.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…