Сьогодні для моєї сім’ї ранок почався з відкриття. Всі були здивовані, що готувати деруни можна не тільки з картоплі. Я не користувалася цим рецептом дуже давно і, як виявилося, даремно. Яблучні деруни готуються дуже швидко і легко, а виходять ніжними, ароматними і смачними. До речі, якщо яблука солодких сортів, можна обійтися без цукру.
Інгредієнти:
Приготування:
Також читайте: ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ З ТОНКОГО ЛАВАША, СМАК ЯК У СПРАВЖНЬОГО СТРУДЕЛЯ І ЗОВСІМ НЕБАГАТО КАЛОРІЙ
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…