Приготувати на полудень суфле – зовсім нескладно, тим більше варто постаратися, якщо у вас вдома мешкають маленькі діти. Печені яблука, политі манною кашею з родзинками — це та страва, яка не набридає, і тому подавати її можна чи не щодня.
За рахунок свого складу таке суфле досить калорійне, зате воно швидко втамовує голод.
Інгредієнти:
Приготування:
Насамперед потрібно запекти яблука. Попередньо змастити їх вершковим маслом та обсипати цукром. Запікати потрібно не менше чверті години.
Готовність яблука можна визначати на вигляд. Якщо потріскалась шкірка, то яблука вже готові.
Молоко потрібно вилити в каструльку та додати цукор. Зачекайте, доки молоко почне закипати.
Тепер поступово додайте манну крупу, обов’язково помішуючи. Варити потрібно доти, поки каша не загусне.
Яблука очистити від шкірки та серцевини та нарізати довільними шматочками.
Коли каша стане густою, додайте в кашу промиті та попередньо замочені у теплій воді родзинки.
Яйця потрібно вимити та відокремити жовтки від білків. Жовтки збовтати та додати до манної каші. Білки збити в стійку піну і додати в манну кашу.
Тепер манною кашею потрібно полити печені яблука та поставити страву в духову шафу на 30 хвилин.
Подавати суфле можна зі згущеним молоком або просто без доповнень. Зазвичай така страва особливо подобається маленьким дітям.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…