Картопляні млинці обожнює вся моя сім’я! Подаю як на сніданок, так і просто на перекус. Готуються легко, швидко і без проблем.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 штуки
- Сіль – 1 чайна ложка
- Цукровий пісок – 1 чайна ложка
- Молоко – 300 мл + 50 мл
- Борошно пшеничне – 150 грамів
- Картопля – 500 грамів
- Часник – 2 зубчики (можна використовувати сухий)
- Рослинна олія – 2 столові ложки
- Зелень – до смаку
- Куркума – 0,5 чайної ложки
начинка
- Відварена курка – 200 грамів
- Сир – 150 грамів
- Зелень – до смаку
- Сіль та чорний перець – за смаком
- Вершкове масло – 20 грамів
Приготування:
У чашку вливаємо яйця, насипаємо солі, цукрового піску та змішуємо. Вливаємо молоко, просіюємо борошна та розмішуємо. Картоплю та часник тремо на дрібній тертці.
Викладаємо в яєчну суміш і змішуємо.
Наливаємо олію, всипаємо зелень дрібно нарізану і перемішуємо. Якщо тісто густе, то додаємо ще трохи молока. Просіюємо куркуму і перемішуємо.
Обсмажуємо млинці на розпеченій сковорідці по обидва боки до золотистості.
У чашку викладаємо нарізану відварену курку, тертий сир, порізану зелень і змішуємо.
Викладаємо начинку та загортаємо. Обсмажуємо з кожного боку млинці на вершковому маслі.
Смачного!