Це не рецепт, а справжня знахідка! Смачніше та простіше рецепту я ще не зустрічала. Кабачки «по-новому» на вечерю для всієї родини. Подобаються всім без винятку. Обов’язково спробуйте дуже рекомендую.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки натираємо на тертці для скибочок (на тонкі пласти) і посипаємо сіллю.
Петрушку дрібно нарізаємо та викладаємо у блюдо. Вбиваємо в петрушку яйця, висипаємо сир Пармезан, солодку паприку, сіль та чорний мелений перець. Все добре розмішуємо.
В іншу чисту тарілку висипаємо панірувальні сухарі, борошно і перемішуємо.
Підсолені кабачки обмочуємо паперовими рушниками.
Обвалюємо по одному кабачковому пласту спочатку у сухій суміші, потім у яєчній суміші.
Розігріваємо сковорідку, заливаємо олію і кладемо кабачкові пласти. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…