Це не рецепт, а справжня знахідка! Смачніше та простіше рецепту я ще не зустрічала. Кабачки «по-новому» на вечерю для всієї родини. Подобаються всім без винятку. Обов’язково спробуйте дуже рекомендую.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки натираємо на тертці для скибочок (на тонкі пласти) і посипаємо сіллю.
Петрушку дрібно нарізаємо та викладаємо у блюдо. Вбиваємо в петрушку яйця, висипаємо сир Пармезан, солодку паприку, сіль та чорний мелений перець. Все добре розмішуємо.
В іншу чисту тарілку висипаємо панірувальні сухарі, борошно і перемішуємо.
Підсолені кабачки обмочуємо паперовими рушниками.
Обвалюємо по одному кабачковому пласту спочатку у сухій суміші, потім у яєчній суміші.
Розігріваємо сковорідку, заливаємо олію і кладемо кабачкові пласти. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…