Це не рецепт, а справжня знахідка! Смачніше та простіше рецепту я ще не зустрічала. Кабачки «по-новому» на вечерю для всієї родини. Подобаються всім без винятку. Обов’язково спробуйте дуже рекомендую.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 штуки
- Сіль та перець – за смаком
- Петрушка – невеликий пучок
- Яйця курячі – 2 штуки (великі) або 3 штуки середні
- Сир Пармезан – 40 г
- Солодка паприка – 1/2 чайної ложки
- Панірувальні сухарі – 80 г
- Борошно – 40 г
Приготування:
Кабачки натираємо на тертці для скибочок (на тонкі пласти) і посипаємо сіллю.
Петрушку дрібно нарізаємо та викладаємо у блюдо. Вбиваємо в петрушку яйця, висипаємо сир Пармезан, солодку паприку, сіль та чорний мелений перець. Все добре розмішуємо.
В іншу чисту тарілку висипаємо панірувальні сухарі, борошно і перемішуємо.
Підсолені кабачки обмочуємо паперовими рушниками.
Обвалюємо по одному кабачковому пласту спочатку у сухій суміші, потім у яєчній суміші.
Розігріваємо сковорідку, заливаємо олію і кладемо кабачкові пласти. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
Смачного!