Нове

Я навіть подумати не могла, що кабачки можуть бути смачнішими за м’ясо: кабачки «по-новому», подобаються всім без винятку

Це не рецепт, а справжня знахідка! Смачніше та простіше рецепту я ще не зустрічала. Кабачки «по-новому» на вечерю для всієї родини. Подобаються всім без винятку. Обов’язково спробуйте дуже рекомендую.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 штуки
  • Сіль та перець – за смаком
  • Петрушка – невеликий пучок
  • Яйця курячі – 2 штуки (великі) або 3 штуки середні
  • Сир Пармезан – 40 г
  • Солодка паприка – 1/2 чайної ложки
  • Панірувальні сухарі – 80 г
  • Борошно – 40 г

Приготування:

Кабачки натираємо на тертці для скибочок (на тонкі пласти) і посипаємо сіллю.

Петрушку дрібно нарізаємо та викладаємо у блюдо. Вбиваємо в петрушку яйця, висипаємо сир Пармезан, солодку паприку, сіль та чорний мелений перець. Все добре розмішуємо.

В іншу чисту тарілку висипаємо панірувальні сухарі, борошно і перемішуємо.

Підсолені кабачки обмочуємо паперовими рушниками.

Обвалюємо по одному кабачковому пласту спочатку у сухій суміші, потім у яєчній суміші.

Розігріваємо сковорідку, заливаємо олію і кладемо кабачкові пласти. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки.

Смачного!

Нове

Популярне