Незвичайна, ароматна, красива і дуже смачна овочева закуска! Приготувала одного разу тепер це улюблений рецепт. Готую її з приводу та без. Швидко, просто та недорого. Дуже рекомендую всім спробувати. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани нарізаємо кружальцями (товщиною приблизно один сантиметр) і викладаємо на розігріту сковорідку з олією.
Обсмажуємо баклажани з кожного боку до золотистого кольору.
Помідори нарізаємо кружальцями. Часник дрібно нарізаємо.
Готові баклажани прибираємо зі сковороди та викладаємо половину на блюдо. Посипаємо сіллю та викладаємо половину часнику.
Петрушку дрібно нарізаємо та посипаємо баклажани. Викладаємо половину помідорів, солимо і перчимо.
Викладаємо другу половину баклажанів, посипаємо сіллю і викладаємо трохи часнику.
Посипаємо трохи петрушкою і викладаємо помідори, що залишилися.
Посипаємо сіллю та викладаємо часник. Посипаємо петрушкою, що залишилася, і подаємо на стіл.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…