Смачніше і ніжніше торта я ще не пробувала! І навіть уявити не могла, що готується він так просто. “Молочна дівчинка” – хоч на свято, хоч просто до чаю. Це не просто рецепт, а справжня знахідка!
Інгредієнти:
Для коржів
Для крему
Приготування:
Яйця розбиваємо в чашку, всипаємо сіль і збиваємо вінчиком. Викладаємо згущене молоко, розтоплене вершкове масло і змішуємо.
Додаємо борошно, розпушувач та змішуємо.
Деко вистилаємо пергаментом і змащуємо олією. Виливаємо половину тіста та розрівнюємо. Запікаємо 5-7 хвилин, при 180 градусах.
Зрізаємо нерівні краї і ріжемо навпіл. Робимо те саме з другою половиною тіста.
У чашку викладаємо сир, додаємо вершки, цукор і збиваємо міксером.
Викладаємо на блюдо одну половину коржа та змащуємо кремом.
Кладемо другий корж, мажемо кремом. І так далі. Наприкінці змащуємо весь торт кремом.
Обрізані краї подрібнюємо в крихту та обсипаємо торт. Прикрашаємо на свій смак (у мене рисові кульки).
Вдалого приготування!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…