Смачніше і ніжніше торта я ще не пробувала! І навіть уявити не могла, що готується він так просто. “Молочна дівчинка” – хоч на свято, хоч просто до чаю. Це не просто рецепт, а справжня знахідка!
Інгредієнти:
Для коржів
- Яйця – 2 штуки
- Сіль – щіпка
- Згущене молоко – 380 г
- Вершкове масло – 60 г
- Борошно – 180 г
- Розпушувач – 10 г
Для крему
- Сир – 250 г
- Вершки 33% – 400 г
- Прикрашаємо за бажанням (у мене рисові кульки)
Приготування:
Яйця розбиваємо в чашку, всипаємо сіль і збиваємо вінчиком. Викладаємо згущене молоко, розтоплене вершкове масло і змішуємо.
Додаємо борошно, розпушувач та змішуємо.
Деко вистилаємо пергаментом і змащуємо олією. Виливаємо половину тіста та розрівнюємо. Запікаємо 5-7 хвилин, при 180 градусах.
Зрізаємо нерівні краї і ріжемо навпіл. Робимо те саме з другою половиною тіста.
У чашку викладаємо сир, додаємо вершки, цукор і збиваємо міксером.
Викладаємо на блюдо одну половину коржа та змащуємо кремом.
Кладемо другий корж, мажемо кремом. І так далі. Наприкінці змащуємо весь торт кремом.
Обрізані краї подрібнюємо в крихту та обсипаємо торт. Прикрашаємо на свій смак (у мене рисові кульки).
Вдалого приготування!