Нове

Я й подумати не могла, що готується він настільки просто: ніжний торт «Молочна дівчинка», не рецепт, а знахідка

Смачніше і ніжніше торта я ще не пробувала! І навіть уявити не могла, що готується він так просто. “Молочна дівчинка” – хоч на свято, хоч просто до чаю. Це не просто рецепт, а справжня знахідка!

Інгредієнти:

Для коржів

  • Яйця – 2 штуки
  • Сіль – щіпка
  • Згущене молоко – 380 г
  • Вершкове масло – 60 г
  • Борошно – 180 г
  • Розпушувач – 10 г

Для крему

  • Сир – 250 г
  • Вершки 33% – 400 г
  • Прикрашаємо за бажанням (у мене рисові кульки)

Приготування:

Яйця розбиваємо в чашку, всипаємо сіль і збиваємо вінчиком. Викладаємо згущене молоко, розтоплене вершкове масло і змішуємо.

Додаємо борошно, розпушувач та змішуємо.

Деко вистилаємо пергаментом і змащуємо олією. Виливаємо половину тіста та розрівнюємо. Запікаємо 5-7 хвилин, при 180 градусах.

Зрізаємо нерівні краї і ріжемо навпіл. Робимо те саме з другою половиною тіста.

У чашку викладаємо сир, додаємо вершки, цукор і збиваємо міксером.

Викладаємо на блюдо одну половину коржа та змащуємо кремом.

Кладемо другий корж, мажемо кремом. І так далі. Наприкінці змащуємо весь торт кремом.

Обрізані краї подрібнюємо в крихту та обсипаємо торт. Прикрашаємо на свій смак (у мене рисові кульки).

Вдалого приготування!

Нове

Популярне