Овочі можуть бути різними. Такі макарони чудово підійдуть і як основна страва, і на гарнір. Їх просто готувати, тому що макарони заздалегідь відварювати не треба. Просто висипаю сухі макарони в обсмажені овочі, заливаю водою та швидко готую на плиті. Ну, дуже смачно виходить.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю нарізаємо не дуже дрібно, моркву кубиками. Відправляємо в гарячу олію та обсмажуємо на сильному вогні близько 4 хвилин.
Потім додаємо в овочі нарізаний кубиками кабачок і смажимо, помішуючи, 3 хвилини.
Додаємо дрібно нарізаний часник і обсмажуємо ще 1 хвилину.
Сухі макарони заміряємо чашкою або кухлем. Висипаємо в обсмажені овочі. Овочі для приготування можна брати будь-які за смаком.
Вливаємо воду (пропорція 1:1, де 1 частина сухих макаронів та 1 частина води). Додаємо сіль та спеції за смаком. У мене 1 ч. л. солодкої паприки (для кольору) та 2 щіпки чорного перцю (для гостроти).
Добре все перемішуємо, накриваємо кришкою та готуємо на слабкому вогні 20 хвилин. Кілька разів перемішуємо.
За 20 хвилин макарони стануть м’якими, рідини не залишиться. Обсмажені овочі дають страві соковитість та відмінний смак. Макарони красиві, ароматні та дуже смачні. Подаємо їх як основну страву або гарнір.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…