Нове

Висипаю сухі макарони в овочі та швидко готую на плиті: простий спосіб приготування макаронів з овочами

Овочі можуть бути різними. Такі макарони чудово підійдуть і як основна страва, і на гарнір. Їх просто готувати, тому що макарони заздалегідь відварювати не треба. Просто висипаю сухі макарони в обсмажені овочі, заливаю водою та швидко готую на плиті. Ну, дуже смачно виходить.

Інгредієнти:

  • 350 г макаронів
  • 250 г кабачка
  • 1 морква (середня)
  • 1 цибуля (середня)
  • 1 зубчик часнику (великий)
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • за смаком спеції
  • за смаком сіль

Приготування:

Цибулю нарізаємо не дуже дрібно, моркву кубиками. Відправляємо в гарячу олію та обсмажуємо на сильному вогні близько 4 хвилин.

Потім додаємо в овочі нарізаний кубиками кабачок і смажимо, помішуючи, 3 хвилини.

Додаємо дрібно нарізаний часник і обсмажуємо ще 1 хвилину.

Сухі макарони заміряємо чашкою або кухлем. Висипаємо в обсмажені овочі. Овочі для приготування можна брати будь-які за смаком.

Вливаємо воду (пропорція 1:1, де 1 частина сухих макаронів та 1 частина води). Додаємо сіль та спеції за смаком. У мене 1 ч. л. солодкої паприки (для кольору) та 2 щіпки чорного перцю (для гостроти).

Добре все перемішуємо, накриваємо кришкою та готуємо на слабкому вогні 20 хвилин. Кілька разів перемішуємо.

За 20 хвилин макарони стануть м’якими, рідини не залишиться. Обсмажені овочі дають страві соковитість та відмінний смак. Макарони красиві, ароматні та дуже смачні. Подаємо їх як основну страву або гарнір.

Смачного!!!

Нове

Популярне