Блюдо сподобається всім любителям картоплі «Фрі». Тільки в цьому рецепті він виходить менш жирний, але смак практично не відрізниш. Картопля швидко готується. Подавати її можна як гарнір або закуски для домашніх посиденьок з друзями.
Необхідні продукти
Приготування
Нарізаємо картоплю на невеликі брусочки. Воду наливаємо в чашку і додаємо в неї лід. У воду з льодом висипаємо нарізану картоплю на 10 хвилин. Після того як ми видалили зайвий крохмаль з картоплі, дістаємо її і викладаємо на рушник. У суху картоплю додаємо крохмаль і перемішуємо. Обсмажуємо картопля в розігрітій олії невеликими партіями до золотистого кольору. Дістаємо картопельку і викладаємо на паперові рушники для того, щоб стік зайвий жир. А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Також читайте: СОКОВИТЕ М’ЯСО В ДУХОВЦІ ЗА НІМЕЦЬКИМ РЕЦЕПТОМ – СМАЧНЕ І ЦІКАВЕ БЛЮДО
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…