Вишня консервована в желе. Найкращий вишневий дере до чаю.
на 1 кг. вишні
700 г цукрового піску,
2 ст. л. швидкорозчинного желатину
Видаліть у вишні хвостики і залийте на пару годин ягоди холодною водою. Це допоможе Вам позбутися від черв’ячка який, на жаль, може ховатися усередині. Якщо такий є, то він обов’язково вибереться назовні. Після чого видаліть у вишні кісточки.
Після того, як всі кісточки видалили змішайте цукор з желатином, потім додайте його до вишень і перемішайте. Поставте ягоди в прохолодне місце на 12 годин.
Після закінчення 12 годин, вишня пустить сік, ставимо каструлю на слабкий вогонь, доводимо до кипіння і варимо близько 3 хвилин. При цьому не забуваємо помішувати.
Як тільки вишня почне кипіти, почне утворюватися багато піни, стежте за тим, щоб вона не втекла. Тому ємність в якій Ви будете варити вишню повинна бути заповнена не більше ніж на половину.
Коли вишня покипить 3 хвилини, вимикаємо вогонь, знімаємо піну. І розкладаємо ягоди по чистим сухим, стерильним банкам і закатуємо щільно кришкою. Перевертаємо і вкутуємо до ранку.
Обов’язково спробуйте – це дуже смачно!
Також читайте: ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ СМАЧНОГО ВИШНЕВОГО ПИРОГА НА СМЕТАНІ
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…