Рецепти

Ви робитимете цей пиріг кожен день: смачний і ніжний пиріг із родзинками

У холодильнику завалялося трохи кефіру, а душа запросила чогось солоденького до чаю. У мене сьогодні для вас дуже смачний і ніжний пиріг із родзинками!

Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт
  • Борошно – 240 г+1 ст.л.
  • Розпушувач – 10 г
  • Цукор – 160 г
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Кефір – 8 ст.л.
  • Рослинна олія – 8 ст.л.
  • Родзинки – 300 г

Приготування:

У мисці з’єднуємо 2 яйця, 1/3 чайної ложки солі, 160 г цукру. Перемішуємо вінчиком.

Додаємо 8 столових ложок кефіру, 8 столових рослинної олії та перемішуємо.

Тепер додаємо 240 г борошна та 10 г розпушувача. Замішуємо тісто.

У родзинки додаємо столову ложку борошна та перемішуємо. Додаємо родзинки до тіста, перемішуємо. Викладаємо у форму.

Відправляємо у заздалегідь розігріту духовку до 180 ° С на 40 хвилин.

Виймаємо пиріг, даємо трохи охолонути і посипаємо пиріг цукровою пудрою.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…