Інгредієнти:
Приготування:
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, і нашаткувати тонкою соломкою. Лимони вимити, висушити і порізати тонкою соломкою.
Додати лимони до гарбуза, засипати цукром, легко перемішати і залишити при кімнатній температурі.
Через 2-2,5 години цукор повністю розтане і гарбуз випустить сік.
Перелити все в емальовану каструлю або велику миску і поставити на середній вогонь.
Довести до кипіння і готувати 5-7 хвилин, вимкнути.
Через 2-3 години вкотре повторити цю процедуру.
Розкласти в стерильні баночки невеликого розміру, щільно закрутити кришку.
Смачного!
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…