Інгредієнти:
Приготування:
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, і нашаткувати тонкою соломкою. Лимони вимити, висушити і порізати тонкою соломкою.
Додати лимони до гарбуза, засипати цукром, легко перемішати і залишити при кімнатній температурі.
Через 2-2,5 години цукор повністю розтане і гарбуз випустить сік.
Перелити все в емальовану каструлю або велику миску і поставити на середній вогонь.
Довести до кипіння і готувати 5-7 хвилин, вимкнути.
Через 2-3 години вкотре повторити цю процедуру.
Розкласти в стерильні баночки невеликого розміру, щільно закрутити кришку.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…