Рецепти

Ви просто повинні це спробувати: гарбузово-лимонне варення

Інгредієнти:

  • гарбуз 3 кг
  • цукор 3 кг
  • лимон 3 шт

Приготування:

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, і нашаткувати тонкою соломкою. Лимони вимити, висушити і порізати тонкою соломкою.

Додати лимони до гарбуза, засипати цукром, легко перемішати і залишити при кімнатній температурі.

Через 2-2,5 години цукор повністю розтане і гарбуз випустить сік.

Перелити все в емальовану каструлю або велику миску і поставити на середній вогонь.

Довести до кипіння і готувати 5-7 хвилин, вимкнути.

Через 2-3 години вкотре повторити цю процедуру.

Розкласти в стерильні баночки невеликого розміру, щільно закрутити кришку.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…