Рецепти

Ви просто повинні це спробувати: гарбузово-лимонне варення

Інгредієнти:

  • гарбуз 3 кг
  • цукор 3 кг
  • лимон 3 шт

Приготування:

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, і нашаткувати тонкою соломкою. Лимони вимити, висушити і порізати тонкою соломкою.

Додати лимони до гарбуза, засипати цукром, легко перемішати і залишити при кімнатній температурі.

Через 2-2,5 години цукор повністю розтане і гарбуз випустить сік.

Перелити все в емальовану каструлю або велику миску і поставити на середній вогонь.

Довести до кипіння і готувати 5-7 хвилин, вимкнути.

Через 2-3 години вкотре повторити цю процедуру.

Розкласти в стерильні баночки невеликого розміру, щільно закрутити кришку.

Смачного!

Останні новини

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…

MELOVIN розповів про освідчення коханій

Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…

Смачний грушевий торт з лимонним кремом

Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…

Смачне пряне імбирне печиво

Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…

Смачний рецепт плову

Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…

Наталка Денисенко різко висловилась, щодо зрадниці Галини Безрук

Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…