Інгредієнти:
- гарбуз 3 кг
- цукор 3 кг
- лимон 3 шт
Приготування:
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, і нашаткувати тонкою соломкою. Лимони вимити, висушити і порізати тонкою соломкою.
Додати лимони до гарбуза, засипати цукром, легко перемішати і залишити при кімнатній температурі.
Через 2-2,5 години цукор повністю розтане і гарбуз випустить сік.
Перелити все в емальовану каструлю або велику миску і поставити на середній вогонь.
Довести до кипіння і готувати 5-7 хвилин, вимкнути.
Через 2-3 години вкотре повторити цю процедуру.
Розкласти в стерильні баночки невеликого розміру, щільно закрутити кришку.
Смачного!