Сьогодні хочу поділитися рецептом смачного печива з начинкою! Тісто для печива на сметані, а як начинку використовую персики в сиропі. Таке печиво готується швидко, при цьому виглядає святково та ошатно!
Інгредієнти:
Начинка:
Для змащування:
Випікати при 180°~20-25 хвилин. Час випікання та температура залежать від особливостей духовки
Приготування:
У миску додаю розм’якшене вершкове масло, висипаю цукор, трохи перемішую. Додаю яйце, виливаю сметану, щіпку солі та ванільний цукор.
Перемішую продукти вінчиком. Висипаю розпушувач та частину борошна. Перемішую вінчиком. Додаю залишок борошна та вимішую тісто руками, недовго.
Присипаю стіл борошном і починаю розкачувати тісто.
Товщина пласта приблизно 5-6 мм. Формою вирізаю на тесті кружки.
Як начинку використовую персики в сиропі.
Отриману заготовку трохи розтягую руками та викладаю начинку. Загинаю краї тіста і перекладаю всі заготовки на лист.
Покриваю печиво жовтком, змішаним із однією столовою ложкою молока.
Ставлю печиво випікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…