Ніжне шоколадне печиво готується дуже легко, швидко і без проблем! Воно просто незрівнянне за смаком – подаю і гостям і просто до чаю. Це мій улюблений рецепт! Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку розбиваємо яйце, насипаємо цукрового піску, солі, ванільного екстракту чи ваніліну і все перемішуємо.
Викладаємо розм’якшене вершкове масло і перемішуємо. Додаємо класичний йогурт та перемішуємо.
Висипаємо какао-порошок, борошно, розпушувач та ретельно розмішуємо все.
Висипаємо шоколадну крихту і добре перемішуємо. Закриваємо харчовою плівкою та залишаємо на тридцять хвилин у холодильнику.
З шоколадної маси формуємо кульки і кладемо на лист, вистелений пергаментним папером. Зверху прикрашаємо шоколадною крихтою і відправляємо в розігріту до вісімдесяти градусів духовку – на двадцять хвилин.
Смакота!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…