Нове

Встигаю приготувати, навіть якщо гості вже за столом: незрівнянне шоколадне печиво до чаю

Ніжне шоколадне печиво готується дуже легко, швидко і без проблем! Воно просто незрівнянне за смаком – подаю і гостям і просто до чаю. Це мій улюблений рецепт! Ділюсь з Вами.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 штука
  • Сіль – щіпка
  • Цукровий пісок – 100 г
  • Ванілін або ванільний екстракт
  • М’яке вершкове масло – 70 г
  • Класичний йогурт – 100 г
  • Какао – 30 г
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 8 г
  • Шоколадна крихта – 60 г

Приготування:

У чашку розбиваємо яйце, насипаємо цукрового піску, солі, ванільного екстракту чи ваніліну і все перемішуємо.

Викладаємо розм’якшене вершкове масло і перемішуємо. Додаємо класичний йогурт та перемішуємо.

Висипаємо какао-порошок, борошно, розпушувач та ретельно розмішуємо все.

Висипаємо шоколадну крихту і добре перемішуємо. Закриваємо харчовою плівкою та залишаємо на тридцять хвилин у холодильнику.

З шоколадної маси формуємо кульки і кладемо на лист, вистелений пергаментним папером. Зверху прикрашаємо шоколадною крихтою і відправляємо в розігріту до вісімдесяти градусів духовку – на двадцять хвилин.

Смакота!

Нове

Популярне