Печиво з дитинства. Швидко готується, а з’їдається, як насіння. Головне не захопитися, тому, як все-таки калорійне. Печиво виходить шаруватим. хрустким з ніжним вершковим смаком. Якщо ви ще не готували, то варто спробувати таке печиво. Воно не розчарує.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачного!
Також читайте: М’ЯКІ БУЛОЧКИ З СИРОМ ТА СУХОФРУКТАМИ
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…