Як приготувати улюблені ласощі з нашого дитинства всього за 30 хвилин? Дуже просто. Їх готували наші мами та бабусі нашвидкуруч, щоб порадувати нас. Тепер я сама їх готую, але їхній смак досі викликає у мене найтепліші почуття.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибокій тарілці вимішуємо сир та яйця. Додаємо туди борошно, сіль, цукор і соду і сіль і вимішуємо лопаткою до однорідної маси.
У сотейник наливаємо олії стільки, щоб пончик міг зануритися хоча б наполовину і добре розігріти її.
Робимо із тіста невеликі кульки за допомогою ложки. Кожна кулька має бути розміром не більше волоського горіха.
Обсмажуємо пончики в олії на невеликому вогні. Щоб вони підрум’янилися рівномірно з усіх боків.
У міру готовності викладаємо пончики на паперовий рушник, щоб зайва олія ввібралася.
Змішуємо цукрову пудру з ваніліном і посипаємо пончики. Подаємо гарячими – так вони ще смачніші.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…