Це дуже простий і зручний спосіб приготування м’ясного делікатесу. Буде потрібно всього 2 інгредієнти, ніяких спецій не треба. М’ясний рулет виходить неймовірно ароматний і смачний. Чудово підходить в якості м’ясної нарізки і для приготування бутербродів.
Інгредієнти:
- 1,25 кг свиняча грудинка
- 1 літр соєвий соус
Приготування:
Для приготування можна купувати невеликі шматки грудинки або, як у мене, досить тонкий пласт.
Якщо беремо просто шматки, то залишаємо їх цілими. Тонкий шар грудинки звертаємо в рулет і обв’язуємо ниткою.
У каструлю (обсяг 3 літри) виливаємо соєвий соус, додаємо воду (500 мл) і занурюємо рулет з грудинки. Якщо в соєвий соус не додати воду, то рулет вийде добре солоний (це на любителя).
Ставимо на слабкий вогонь і готуємо після закипання 1,5 години. Періодично перевертаємо на різні боки. При зменшенні рідини, додаємо воду. Якщо готуємо невеликі шматки грудинки, то час приготування скорочуємо до 40 хвилин. Рулет залишаємо в рідини і охолоджуємо.
Потім загортаємо грудинку в фольгу і охолоджуємо в холодильнику близько 4 годин. Ось така краса виходить.
6. Готовий рулет нарізаємо на шматочки і насолоджуємося смаком. Соєвий соус надає свинині чудовий смак і аромат.
Смачного!!!