Із залишків варення готую найсмачніше печиво з невеликою кількістю простих продуктів. Виходить ніжним, м’яким, ніби тане в роті! Готувати швидко та простіше простого. Показую вам рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдо вливаємо яйце, насипаємо цукровий пісок, додаємо молока, олії, всипаємо ванільного цукру і ретельно переміщуємо всі інгредієнти.
Насипаємо розпушувача, борошна і перемішуємо.
Відщипуємо від тіста маленькі шматки, скачуємо кульки і злегка притискаємо.
Обсипаємо однією стороною в цукровому піску і обсипаною стороною догори викладаємо на лист з пергаментом.
Беремо кришечку від пляшки та натискаємо.
У середини кладемо варення (я використовую полуничний джем) і кладемо подрібнені горіхи (я використовую мигдаль). Випікаємо близько двадцяти хвилин при ста вісімдесяти градусах.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…