Із залишків варення готую найсмачніше печиво з невеликою кількістю простих продуктів. Виходить ніжним, м’яким, ніби тане в роті! Готувати швидко та простіше простого. Показую вам рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдо вливаємо яйце, насипаємо цукровий пісок, додаємо молока, олії, всипаємо ванільного цукру і ретельно переміщуємо всі інгредієнти.
Насипаємо розпушувача, борошна і перемішуємо.
Відщипуємо від тіста маленькі шматки, скачуємо кульки і злегка притискаємо.
Обсипаємо однією стороною в цукровому піску і обсипаною стороною догори викладаємо на лист з пергаментом.
Беремо кришечку від пляшки та натискаємо.
У середини кладемо варення (я використовую полуничний джем) і кладемо подрібнені горіхи (я використовую мигдаль). Випікаємо близько двадцяти хвилин при ста вісімдесяти градусах.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…