Із залишків варення готую найсмачніше печиво з невеликою кількістю простих продуктів. Виходить ніжним, м’яким, ніби тане в роті! Готувати швидко та простіше простого. Показую вам рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдо вливаємо яйце, насипаємо цукровий пісок, додаємо молока, олії, всипаємо ванільного цукру і ретельно переміщуємо всі інгредієнти.
Насипаємо розпушувача, борошна і перемішуємо.
Відщипуємо від тіста маленькі шматки, скачуємо кульки і злегка притискаємо.
Обсипаємо однією стороною в цукровому піску і обсипаною стороною догори викладаємо на лист з пергаментом.
Беремо кришечку від пляшки та натискаємо.
У середини кладемо варення (я використовую полуничний джем) і кладемо подрібнені горіхи (я використовую мигдаль). Випікаємо близько двадцяти хвилин при ста вісімдесяти градусах.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…