Із залишків варення готую найсмачніше печиво з невеликою кількістю простих продуктів. Виходить ніжним, м’яким, ніби тане в роті! Готувати швидко та простіше простого. Показую вам рецепт.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 штука
- Цукровий пісок – 75 г
- Ванільний цукор – 8 г
- Молоко – 50 г
- Соняшникова олія – 50 г
- Борошно – 280 г
- Розпушувач – 8 г
- Полуничне варення
- Мигдаль (або будь-які інші горіхи)
Приготування:
У блюдо вливаємо яйце, насипаємо цукровий пісок, додаємо молока, олії, всипаємо ванільного цукру і ретельно переміщуємо всі інгредієнти.
Насипаємо розпушувача, борошна і перемішуємо.
Відщипуємо від тіста маленькі шматки, скачуємо кульки і злегка притискаємо.
Обсипаємо однією стороною в цукровому піску і обсипаною стороною догори викладаємо на лист з пергаментом.
Беремо кришечку від пляшки та натискаємо.
У середини кладемо варення (я використовую полуничний джем) і кладемо подрібнені горіхи (я використовую мигдаль). Випікаємо близько двадцяти хвилин при ста вісімдесяти градусах.
Смачного!