Це більше, ніж просто печиво – це справжнє тістечко! Готується з найдоступніших продуктів, а яка ж смакота виходить! Одразу дитинство згадується. Ніжне, ароматне та дуже м’яке печиво до чаю. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку чашку викладаємо вершкове масло кімнатної температури. Додаємо цукрову пудру, ванільний цукор і добре перемішуємо.
Розбиваємо яйце та перемішуємо. Додаємо сіль та перемішуємо.
Додаємо просіяного борошна поступово, розпушувача і добре перемішуємо. Далі замішуємо тісто.
З тіста скачуємо маленькі кульки (розміром з волоський горіх) і злегка притискаємо.
Кладемо маленькі коржики на лист, заздалегідь застелений папером для випічки і натискаємо зверху виделкою. Відправляємо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на п’ятнадцять хвилин.
Половину печива змащуємо джемом та закриваємо другою половиною печива. Обвалюємо в кокосовій стружці.
Вдалого приготування!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…