Найпростіший, найшвидший і найпопулярніший рецепт печива! Набагато смачніше за магазинне, і готувати простіше простого. Хоч щодня готуй! Мої рідні люблять це печиво. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку викладаємо розм’якшене вершкове масло, додаємо сіль, кукурудзяний крохмаль і добре перемішуємо.
Розбиваємо яйце, додаємо цукровий пісок, ванілін і добре перемішуємо.
Всипаємо розпушувач і доповнюємо частинами борошно, замішуємо тісто. Загортаємо в пакет і забираємо тісто в холодильник на 30 хвилин.
Розкочуємо тісто в прямокутник 0,5-0,6 см. За допомогою молоточка для відбивання м’яса робимо візерунок.
Потім вирізаємо квадратики, кладемо на лист, заздалегідь застелений пергаментом і випікаємо 18-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…