Ароматний, ніжний, пишний та дуже м’який кекс до чаю. Готується з простих продуктів і дуже легко: просто змішую всі інгредієнти і відправляю в духовку.
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність розбиваємо яйця, насипаємо цукровий пісок, сіль, ванілін та все збиваємо міксером до білої маси. Додаємо розтоплене вершкове масло, рослинне і ще раз змішуємо.
Насипаємо трохи борошна, розпушувач і на невеликій швидкості розмішуємо міксером.
Поступово насипаємо решту борошна, продовжуючи перемішувати. Прямо в тісто натираємо цедру апельсина, розмішуємо міксером на мінімальній швидкості і поступово вливаємо сік апельсина.
Переливаємо тісто у форму 21х10 см (я її застелила пергаментом, але можна змастити олією).
Вирівнюємо лопаткою та випікаємо при 180 град. 35-40 хвилин.
Смачного!
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…