Рецепти

Все змішуємо і відправляємо в духовку: пишний кекс з простих продуктів

Ароматний, ніжний, пишний та дуже м’який кекс до чаю. Готується з простих продуктів і дуже легко: просто змішую всі інгредієнти і відправляю в духовку.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 штуки
  • Вершкове масло – 80 г
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки
  • Цукор – 110 г
  • Борошно – 140 г
  • Апельсиновий сік – 60 мл
  • Цедра одного апельсину
  • Сіль – щіпка
  • Ванілін – щіпка
  • Розпушувач – 1 ч. ложка

Приготування:

У ємність розбиваємо яйця, насипаємо цукровий пісок, сіль, ванілін та все збиваємо міксером до білої маси. Додаємо розтоплене вершкове масло, рослинне і ще раз змішуємо.

Насипаємо трохи борошна, розпушувач і на невеликій швидкості розмішуємо міксером.

Поступово насипаємо решту борошна, продовжуючи перемішувати. Прямо в тісто натираємо цедру апельсина, розмішуємо міксером на мінімальній швидкості і поступово вливаємо сік апельсина.

Переливаємо тісто у форму 21х10 см (я її застелила пергаментом, але можна змастити олією).

Вирівнюємо лопаткою та випікаємо при 180 град. 35-40 хвилин.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…