Ароматний, ніжний, пишний та дуже м’який кекс до чаю. Готується з простих продуктів і дуже легко: просто змішую всі інгредієнти і відправляю в духовку.
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність розбиваємо яйця, насипаємо цукровий пісок, сіль, ванілін та все збиваємо міксером до білої маси. Додаємо розтоплене вершкове масло, рослинне і ще раз змішуємо.
Насипаємо трохи борошна, розпушувач і на невеликій швидкості розмішуємо міксером.
Поступово насипаємо решту борошна, продовжуючи перемішувати. Прямо в тісто натираємо цедру апельсина, розмішуємо міксером на мінімальній швидкості і поступово вливаємо сік апельсина.
Переливаємо тісто у форму 21х10 см (я її застелила пергаментом, але можна змастити олією).
Вирівнюємо лопаткою та випікаємо при 180 град. 35-40 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…