Така смачна сирна запіканка. А якщо додати при приготуванні мак та вишню – смак божественний. Запіканка виходить ніжна, соковита, в міру щільна. Відмінне доповнення до ранкової кави або чашки чаю.
Інгредієнти:
Приготування:
Вишню у власному соку відкинути на друшляк. Мак залити окропом.
До сиру додати жовтки, цукор, ванільний цукор, розтоплене вершкове масло, сметану і перебити блендером. Додати манку та знову перебити.
До білків додати щіпку солі та збити в пишну піну.
Збиті білки частинами ввести в сирну масу, акуратно вимішуючи за годинниковою стрілкою.
Додати відціджені мак та вишню. Перемішати.
Форму для випікання 20*20 см змастити вершковим маслом та посипати манкою. Викласти сирну масу, розрівняти і випікати 50 хвилин при температурі 180 градусів. Дати трохи охолонути у формі, вийняти з форми і посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…