Навіть люди, байдужі до випічки, рідко можуть встояти перед цими кексами. А все тому, що вони виходять дуже смачними, ніжними, а також корисними. Вибирайте стиглі м’які банани, але пам’ятайте, що вони солодкі, так що обережно додавайте цукор.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо 2 стиглі банани і нарізаємо на невеликі шматочки.
Додаємо 50 г цукру, чайну ложку ванільного цукру та розминаємо вилкою.
Додаємо чайну ложку лимонного соку, одне яйце, 30 г вершкового масла, 30 мл теплого кефіру і 30 мл рослинної олії, перемішуємо.
50 г родзинок заливаємо окропом на пару хвилин, зливаємо воду, просушуємо за допомогою паперового рушника і додаємо в миску.
Окремо змішуємо 120 г борошна, 1 чайну ложку розпушувача та щіпку солі.
І тепер з’єднуємо сухі та рідкі інгредієнти, але довго вимішувати не потрібно.
У форму для випікання кексів кладемо паперові формочки та наповнюємо їх тістом на 2/3. Випікаємо в наперед розігрітій духовці до 190 градусів 20 хвилин.
За цей час кекси збільшаться в обсязі та підрум’яняться. Готовність кексів перевіряємо шпажкою.
Кекси готові. Особливо у захваті від такого частування будуть діти!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…