Різдвяний кекс із серії «все перемішуємо та випікаємо». Приготувати швидко, легко та без зайвих проблем! Неймовірно смачний і м’який – немов тане в роті.
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку вливаємо яйця, додаємо сіль, ванільний цукор, цукор і перемішуємо міксером 2-3 хвилини, підливаючи олії, потім молока.
Просіюємо поступово борошно, розпушувач і змішуємо за допомогою вінчика.
Кладемо терту моркву, волоські горіхи, всипаємо корицю і перемішуємо.
Форму для кексу 26 см змащуємо вершковим маслом та присипаємо борошном. Виливаємо підготовлене тісто і випікаємо 40-45 хвилин при ста вісімдесяти градусах.
Готовий кекс посипаємо цукровою пудрою та подаємо до чаю!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…