Рецепти

Все змішала і в духовку: смачний різдвяний кекс буквально за 10 хвилин

Різдвяний кекс із серії «все перемішуємо та випікаємо». Приготувати швидко, легко та без зайвих проблем! Неймовірно смачний і м’який – немов тане в роті.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 штуки
  • Цукор – 220 г
  • Сіль – щіпка
  • Ванільний цукор або ванілін – 8 г
  • Соняшникова олія – 200 мілілітрів
  • Молоко – 200 мілілітрів
  • Розпушувач – 20 г
  • Борошно – 300 г
  • Терта морква – 150 г
  • Волоські горіхи – 80 г
  • Кориця – 0,5 чайної ложки
  • Цукрова пудра – для прикраси

Приготування:

У тарілку вливаємо яйця, додаємо сіль, ванільний цукор, цукор і перемішуємо міксером 2-3 хвилини, підливаючи олії, потім молока.

Просіюємо поступово борошно, розпушувач і змішуємо за допомогою вінчика.

Кладемо терту моркву, волоські горіхи, всипаємо корицю і перемішуємо.

Форму для кексу 26 см змащуємо вершковим маслом та присипаємо борошном. Виливаємо підготовлене тісто і випікаємо 40-45 хвилин при ста вісімдесяти градусах.

Готовий кекс посипаємо цукровою пудрою та подаємо до чаю!

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…