Різдвяний кекс із серії «все перемішуємо та випікаємо». Приготувати швидко, легко та без зайвих проблем! Неймовірно смачний і м’який – немов тане в роті.
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку вливаємо яйця, додаємо сіль, ванільний цукор, цукор і перемішуємо міксером 2-3 хвилини, підливаючи олії, потім молока.
Просіюємо поступово борошно, розпушувач і змішуємо за допомогою вінчика.
Кладемо терту моркву, волоські горіхи, всипаємо корицю і перемішуємо.
Форму для кексу 26 см змащуємо вершковим маслом та присипаємо борошном. Виливаємо підготовлене тісто і випікаємо 40-45 хвилин при ста вісімдесяти градусах.
Готовий кекс посипаємо цукровою пудрою та подаємо до чаю!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…