Сирники в духовці – це відповідь на питання про те, як приготувати звичні, хоч і улюблені сирники, та освіжити погляд на них. Нічого хитромудрого, але я цим прийомом користуюся регулярно!
Яскравий приклад – сирники. Просто перемістіть тісто для них у формочки та запікайте, і вже все починає грати новими фарбами. Все геніальне просто! І з ранку саме так і має бути: просто, смачно, ситно.
Інгредієнти:
Приготування:
Якщо хочете отримати пишні сирники, відокремте білки від жовтків і збийте їх з додаванням половини норми цукру, і вводьте білки в тісто в самому кінці, щоб зберегти легкість. Сир розітріть із цукром, вмішайте яйця та борошно.
Додайте промиті родзинки, які можна додатково вимочити в ароматному алкоголі.
Розподіліть масу за формами для випічки, злегка змащеною олією. Іноді я просто викладаю порції маси прямо на лист за допомогою ложки для морозива і печу без форми.
Випікайте при 175 ° протягом 20-25 хвилин до рум’яності.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…