Нове

Все змішала – і в духовку, найпростіший рецепт ніжного пирога з апельсинами

Ароматний, ніжний та дуже смачний пиріг з апельсинами! Готується швидко, легко, із найпростіших продуктів. Не рецепт, а знахідка!

Інгредієнти:

  • Апельсин – 1 штука
  • Вершкове масло – для змащування форми + цукор – 2 чайні ложки
  • Яйця – 3 штуки
  • Цукор – 60 г
  • Рослинна олія – 60 мілілітрів
  • Апельсиновий сік – 60 мілілітрів
  • Борошно – 250 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Варення – 1 столова ложка
  • Кокосова стружка – для прикраси

Приготування:

Апельсин нарізаємо кільцями. Форму 26 см змащуємо вершковим маслом, застилаємо пергаментом і знову змащуємо вершковим маслом. Посипаємо цукром та викладаємо апельсин.

У глибоку миску вливаємо яйця, додаємо цукор і збиваємо міксером, підливаючи олію та апельсиновий сік.

Просіюємо борошно, всипаємо розпушувач і перемішуємо міксером.

Виливаємо тісто на апельсини, вирівнюємо та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку – на 35 хвилин.

Перевертаємо пиріг вгору дном і знімаємо пергамент.

За бажанням змащуємо джемом та прикрашаємо кокосовою стружкою.

Смачного!

Нове

Популярне