Сьогодні готую ліниві голубці, найпростіший рецепт, готується легко та швидко. Страва виходить дуже смачною і ситною і ароматною.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізану кубиком велику цибулину обсмажуємо на олії до золотистого кольору. І потім додаємо 500 грамів фаршу, у мене свино-яловичий. І обсмажуємо на великому вогні, помішуючи 3-4 хвилини. Додаємо сіль. Далі натерту моркву, перемішуємо.
І потім консервовані томати без шкірки 500 грамів (томати за бажанням).
Туди ж нашатковану капусту, знову перемішуємо. Додаємо окріп, приблизно 200 мілілітрів і накриваємо кришкою. Дуже багато води не додавайте, оскільки капуста теж дасть сік.
Зменшуємо вогонь нижче середнього і тушкуємо 40 хвилин, кожні десять хвилин відкриваємо кришку і перемішуємо.
Через 40 хвилин додаємо 2 лаврові листочки, чорний мелений перець, ще підсолюємо за смаком, 2 зубчики часнику, хмелі-сунелі або улюблені приправи, а також одну столову ложку томатної пасти для кольору.
Все перемішуємо, за потреби потушкуйте ще під кришкою до м’якості капусти. Наприкінці у серединку викладаємо промитий круглозернистий рис.
Тушкуємо ще хвилин 15 під кришкою до готовності рису. Рис вбере в себе всю вологу.
Наші ліниві голубці готові, завжди готую за цим рецептом. Страва дуже смачна, чудово підійде на обід чи вечерю для всієї родини.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…