Сьогодні готую ліниві голубці, найпростіший рецепт, готується легко та швидко. Страва виходить дуже смачною і ситною і ароматною.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізану кубиком велику цибулину обсмажуємо на олії до золотистого кольору. І потім додаємо 500 грамів фаршу, у мене свино-яловичий. І обсмажуємо на великому вогні, помішуючи 3-4 хвилини. Додаємо сіль. Далі натерту моркву, перемішуємо.
І потім консервовані томати без шкірки 500 грамів (томати за бажанням).
Туди ж нашатковану капусту, знову перемішуємо. Додаємо окріп, приблизно 200 мілілітрів і накриваємо кришкою. Дуже багато води не додавайте, оскільки капуста теж дасть сік.
Зменшуємо вогонь нижче середнього і тушкуємо 40 хвилин, кожні десять хвилин відкриваємо кришку і перемішуємо.
Через 40 хвилин додаємо 2 лаврові листочки, чорний мелений перець, ще підсолюємо за смаком, 2 зубчики часнику, хмелі-сунелі або улюблені приправи, а також одну столову ложку томатної пасти для кольору.
Все перемішуємо, за потреби потушкуйте ще під кришкою до м’якості капусти. Наприкінці у серединку викладаємо промитий круглозернистий рис.
Тушкуємо ще хвилин 15 під кришкою до готовності рису. Рис вбере в себе всю вологу.
Наші ліниві голубці готові, завжди готую за цим рецептом. Страва дуже смачна, чудово підійде на обід чи вечерю для всієї родини.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…